Leny de Vos van Erp  wonend te (Empel) ‘s-Hertogenbosch. 

Ik werk graag zonder vooropgezet doel. Puur, vanuit gevoelens en ervaringen die in mij onstaan, soms sluimerend aanwezig zijn en pas echt zichtbaar worden op doek.

Beelden die in composities en kleur mijn verhaal vertellen: de wandeling in Limburg, het uitwaaien in Normandië, het liggen op de warme Frande bodem van de provence. Maar ook de zorg voor mijn kinderen en kleinkinderen, evenals de euforie van mooie momenten in mijn leven.

Gevoelens, gebeurtenissen die mij raken en mijn doeken kleuren in een proces waarbij ik me steeds onbewust afvraag, wat voeg ik toe en wat laat ik weg. Acryl laag op laag en met gebruik van natuurlijke materialen die ik op eerdere strooptochten heb verzameld.

Na de laatste streek laat ik los wat ontstaan is. De abstractie van mijn werken, geeft ruimte aan eenieder om zijn gevoel te laten hechten aan dit beeld. Loslaten, betekent voor mij ook, dat het werk zich mag verbinden aan het leven van een ander, eenieder die zich geraakt voelt of zich herkent in de lijnen, kleur en dynamiek van mijn werk.

Een bestemming op doek.

 

 

Als u interesse hebt in mijn werk kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen en/of mijn atelier bezoeken. Graag van te voren even bellen of mailen.

lenydevos@gmail.com

06-11105610